Hoe behaal je de 200 of 500 uur CYT erkenning van Yoga Alliance International?

Pilates Instructeur week in Aruba
ARUBA Pilates Instructor education & Pilates specials for instructors
14 augustus, 2017
Yoga Instructeur
Yoga Instructeur worden of toch niet? Alle antwoorden op jouw vragen!
7 februari, 2018
Yoga les

200 & 500 uur erkenning Yoga Alliance International

Je kunt er voor kiezen om internationaal erkend 200 & 500 uur  yoga instructeur te worden. Met de erkenning van Yoga Alliance International kan je zowel nationaal als internationaal aan de slag als yoga instructeur. QUENO Sportopleidingen leidt op tot de internationale 200 en 500 uurs erkenning van Yoga Alliance International (YAI). YAI is de eerste Yoga Alliance in India en heeft scholen en docenten over de hele wereld. Wanneer je deze erkenning wilt behalen ondersteund QUENO Sportopleidingen je graag in je traject. Je zult je verder verdiepen in Yoga, meer ervaring op doen en tijd steken in het docentschap. Het traject en de volgorde is geheel persoonlijk invulbaar en je kunt kiezen uit 200 uurs Hatha Yoga, 200 uurs Poweryoga of 500 uurs Yoga.

 

CYT 200 Hatha Yoga Docent

Om de erkenning voor CYT 200 uurs Hatha Yoga te behalen is het van belang dat je een bepaald aantal opleidingen volgt en afrond. Bij Queno Sportopleidingen leidt het volgende traject op tot CYT200 Hatha Yoga: De opleidingen Docent Yoga, MindFit trainer, Verdieping Pranayama, Verdieping zonnegroet, Basiskennis anatomie, Fit & gezond zwanger, Bewegen met senioren, 20 uur praktijk stage & CYT examen. Dit traject is geheel aanpasbaar op jouw agenda. De opleidingen kunnen gevolgt worden op een voor jou passend moment.

 

CYT 200 Power Yoga Docent

Om de erkenning voor CYT 200 uurs Power Yoga te behalen is het van belang dat je een bepaald aantal opleidingen volgt en afrond. Bij Queno Sportopleidingen leidt het volgende traject op tot CYT 200 Power Yoga: De opleidingen Docent Yoga, Docent Power Yoga, de Verdieping Pranayama, de Verdieping Zonnegroet, de Opleiding Basiskennis anatomie, 20 uur praktijk stage en het Certified Yoga Trainer examen. Dit traject is geheel aanpasbaar op jouw agenda. De opleidingen kunnen gevolgt worden op een voor jou passend moment.

 

CYT 500 Yoga Docent

Om de erkenning voor CYT 500 uurs Yoga te behalen is het van belang dat je een bepaald aantal opleidingen volgt en afrond. Bij Queno Sportopleidingen leidt het volgende traject op tot CYT500 Yoga: Docent Yoga, Power Yoga, Verdieping Pranayama, Verdieping Zonnegroet, Basiskennis anatomie, Bewegen met senioren, MindFit Trainer, 40 uur observatie en assistentie, Yoga Essay, Yoga verdieping, 60 uur stage en het CYT examen. Dit traject is geheel aanpasbaar op jouw agenda. De opleidingen kunnen gevolgt worden op een voor jou passend moment.

Lees meer over het gehele Yoga Alliance International traject.