Yoga Instructeur
Yoga Instructeur worden of toch niet? Alle antwoorden op jouw vragen!
7 februari, 2018
Welke Pilates opleiding past het beste bij jou?
2 maart, 2018
Instructeur oefent armabalance

Armbalance houding bij Annemiek Smegen

Arm Balans bij Yoga

Asana’s met daarbij de benodigde arm balans word door veel beginnende maar ook door de al gevorderde yogi’s soms als een moeilijke oefening beschouwd. Het is bij deze asana’s van belang dat je controle leert te houden in je balans. Maar hoe doe je dat?

 

Ervaren

Door balans te leren controlen, zal je eerst balans moeten ervaren. Pas dan kan je voelen wanneer je het punt in je training bereikt waar je naartoe werkt. De benodigde techniek die bij arm en hand houdingen komt kijken speelt hierin ook een grote rol.

Arm Balance Workshop

Sta jij op het punt om een stapje verder te gaan met yoga? Queno Sportopleidingen biedt op 1 juni 2018 een arm balance workshop aan. In deze workshop werken we aan een goede opbouw en techniek om balance te ervaren en leren. Er zijn heel veel verschillende uitdagende houdingen waarbij je werkt met arm balance. Door oefeningen op de juiste manier op te bouwen en te werken met hulpmiddelen kun je leren om jezelf te verbeteren in arm balance asana’s.

Tijdens de workshop zul je leren hoe je je goed voorbereid, kracht opbouwt, balans creëert en van daaruit diverse asana’s waarbij arm balance een rol speelt, uitvoert. Je leert de asana’s in verschillende differentiaties waardoor je binnen eigen tempo en mogelijkheden kunt ontwikkelen. Wanneer je de controle krijgt om in balans te blijven in arm balance houdingen kun je de houdingen verdiepen door rust en ontspanning te ervaren in deze houdingen…

Wil jij graag leren hoe je verschillende balanshoudingen doet op je handen en armen? Wil je je eigen grens verleggen en ervaren dat jij de controle hebt om in balans te blijven in diverse reguliere en ‘funky’ arm balance houdingen? Schrijf je dan nu in!

De workshop is inclusief certificaat en iedereen die zichzelf graag uitdaagt is welkom, er is geen docenten opleiding of ervaring verplicht.

Schrijf je nu hier in voor de Arm Balance Workshop met vroegboekkorting.