International Day of Yoga – QUENO Sportopleidingen voor Bodylife
20 juni, 2017
BodyLife Benelux artikel: Pilates still going strong | Juli 2017
18 juli, 2017

Join us if you want to be inspired!

Inspiratie op doen in Pilates, Yoga, MindFit en kennismaken met PoleFit is de doelstelling op zaterdag 23 september. Zowel instructeurs als sporters zijn van harte welkom om deel te nemen aan de workouts die zullen inspireren tot vernieuwing in je eigen lessen en trainingen.

De dag start met PoleFit, een krachtige uitdaging in de paal. Verder kun je deelnemen aan Hatha Yoga, Poweryoga, MindFit (o.a. Tibetaanse yoga en mindfulness en ademhalingstechniek), Freestyler Pilates (board met tubes) en Pilates Bodyshape waarin je je lijf nog beter leert controleren door te werken met dumbells en pump schijven (small plates). Halverwege de dag zullen de inspirators je extra inspiratie geven met een korte film en Inspirational words

De dag wordt ontspannen afgerond door onder het genot van een drankje en muziek ideeën uit te wisselen met je collega’s uit het vak. Deelnemers die drie lessen of meer meedoen ontvangen een certificaat van deelname.

09.00binnenkomst
09.30 PoleFit
10.30 Hatha Yoga – 4 positive inspiration
11.30 Pilates Bodyshape
PAUZE
12.45 Inspirational words by Annemiek
13.15 Freestyler Pilates
14.30 MindFit – stress release
15.45 Poweryoga – strength & stretch
Aansluitend afsluiting, certificaat en netwerken onder genot van muziek en een drankje!

 

Je kunt bij aanmelding aangeven welke workshops jouw voorkeur hebben dan reserveren we daar een plekje voor je. Wanneer de workshops vol zijn kun je je niet meer aanmelden voor de workshop. Op dit moment zijn alle workshops nog beschikbaar, wanneer een workshop vol is geven we dat hier aan.

Losse workshop €15,-
3 workshops €39,-
4 workshops €44,-
5 workshops €49,-
6 workshops €54,-

Meld je aan, 23 september!