Internationale gids voor Yoga en Pilates opleidingen

QUENO Sportopleidingen blijft niet alleen in Nederland. Op deze pagina kun je de opleidingen terug vinden die we ook in het buitenland aanbieden. Als je jouw Yoga of Pilates avontuur graag buiten Nederland begint of uitbereid, dan kunnen onze internationale opleidingen je een goede basis bieden.

Pilates Instructeur week in Aruba

Yin Yoga Instructeur in Aruba

Wanneer: December 2018 of Januari 2019
Locatie: My Fitness, Oranjestad, Aruba
Certificering: Pilates Instructeur, Pilates Bodyshape, Bewegen met senioren, zwangeren & bij fysieke klachten.

In de maanden december en januari zijn we ieder jaar terug te vinden in Aruba. Queno Sportopleidingen bied in deze periode de opleiding tot Yin Yoga Instructeur aan. Tijdens deze intensieve opleiding leer je in een korte tijd goed en gedegen Yin Yoga lessen geven. De opleiding vind plaats in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. De opleiding tot Yin Yoga docent is een 4-daagse opleiding. Na een juiste afronding van de examens ontvang je het erkende certificaat tot Yin Yoga Docent.

 

Docent Yoga Opleiding in Kaapstad

Docent Hatha Yoga & Yin Yoga in Zuid-Afrika

Wanneer: Oktober 2018
Locatie: Blouberg, Kaapstad, Zuid-Afrika
Certificering: Docent Hatha Yoga & Yin Yoga

In de maand oktober zijn we 2 weken te vinden in het bruisende Kaapstad, Zuid-Afrika. Toe aan een yoga avontuur? Dan is deze reis wellicht iets voor jou! Queno Sportopleidingen bied in deze periode de opleiding tot Docent Hatha Yoga aan. Tijdens deze intensieve opleiding leer je in 3 dagen hatha yoga lessen geven. De opleiding vind plaats in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Er is naast de reguliere opleiding tot Docent Hatha ook de mogelijkheid om de opleiding tot Docent Yin Yoga te volgen. De opleidingen kunnen los van elkaar gevolgd worden, maar kan ook beiden gevolgd worden aangezien beide ter toevoeging is van de ander. Na deelname van deze gehele yoga reis ben je klaar om je examen te volgen bij Queno Sportopleidingen om vervolgens direct aan de slag te gaan als instructeur! * Graag de opleiding volgen en een vriend(in) meenemen? Ook voor niet-docenten wordt er een ‘retreat-programma’ aangeboden in dezelfde periode.

Yoga Retreat in kaapstad

Yoga Retreat in Zuid-Afrika

Wanneer: Oktober 2018
Locatie: Blouberg, Kaapstad, Zuid-Afrika

Ben jij dol op yoga, en wil je graag genieten van het bruisende Kaapstad, Zuid-Afrika, maar wil je geen opleiding volgen? In dezelfde periode als de opleidingsweken in Kaapstad zal er een Yoga Retreat aangeboden onder leiding van Queno Sportopleidingen. Denk aan dagelijkse (beach) yoga-, MindFit-, pilates lessen en surfing, hiking trails en surfing voor de liefhebbers. Kaapstad heeft enorm veel te bieden en wij zijn graag jouw lokale gids om deze fantastische stad te ontdekken.

 

 

Pilates Instructeur in Malta

Wanneer: Voorjaar 2019
Locatie: Malta
Certificering: Pilates Instructeur

In het voorjaar van 2019 zijn we terug te vinden in Malta. Queno Sportopleidingen bied in deze periode de opleiding tot Pilates Instructeur aan. Tijdens deze intensieve opleiding leer je in een korte tijd goed en gedegen pilates lessen geven. De opleiding vind plaats in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.  Na deelname van deze pilates week ben je in het bezit van de erkende certificering tot Pilates Instructeur. Hiermee kun je direct aan de slag!