Internationale gids voor Yoga en Pilates opleidingen

QUENO Sportopleidingen blijft niet alleen in Nederland. Op deze pagina kun je de opleidingen terug vinden die we ook in het buitenland aanbieden. Als je jouw Yoga of Pilates avontuur graag buiten Nederland begint of uitbereid, dan kunnen onze internationale opleidingen je een goede basis bieden.

Hatha Yoga Docent in Antwerpen

Wanneer: 24 augustus 2018
Locatie: Antwerpen, Belgie
Diploma: Docent Hatha Yoga (bij positieve afronding van examens)

Wij gaan op visite bij onze onderburen en zullen dit jaar voor het eerst een opleiding aanbieden in Antwerpen, Belgie. Queno Sportopleidingen bied op 24 augustus opleiding tot Hatha Yoga Instructeur aan. Ideaal voor de mensen die uit het zuiden van ons land komen, of Belgie. Tijdens deze intensieve opleiding leer je in een korte tijd goed en gedegen Hatha Yoga lessen geven. De opleiding vind plaats in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. De opleiding tot Hatha Yoga docent is een 4-daagse opleiding. Na een juiste afronding van de examens ontvang je het erkende diplome tot Hatha Yoga Docent. De examens van deze opleiding vinden wel plaats in Westerbork, Nederland op 16 september 2018. Ook kan je er voor kiezen om deze op een later moment te doen. Lees snel verder voor meer informatie of boek direct! Lees meer….

 

Docent Yoga Opleiding in Kaapstad

Docent Yin Yoga in Zuid-Afrika

Wanneer: 21 Oktober 2018
Locatie: Blouberg, Kaapstad, Zuid-Afrika
Certificering: Docent Yin Yoga

In de maand oktober zijn we te vinden in het bruisende Kaapstad, Zuid-Afrika. Toe aan een yoga avontuur? Dan is deze reis wellicht iets voor jou! Queno Sportopleidingen bied in deze periode de opleiding tot Docent Yin Yoga aan. Tijdens deze intensieve opleiding leer je in 3 dagen Yin yoga lessen geven. De opleiding vind plaats in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. De opleiding tot Yin Yoga docent is een 4-daagse opleiding. Na een juiste afronding van de examens ontvang je het erkende certificaat tot Yin Yoga Docent. Lees verder…

 

 

Pilates Instructeur week in Aruba

Yin Yoga Instructeur in Aruba

Wanneer: December 2018 of Januari 2019
Locatie: My Fitness, Oranjestad, Aruba
Certificering: Docent Yin Yoga

In de maanden december en januari zijn we ieder jaar terug te vinden in Aruba. Queno Sportopleidingen bied in deze periode de opleiding tot Yin Yoga Instructeur aan. Tijdens deze intensieve opleiding leer je in een korte tijd goed en gedegen Yin Yoga lessen geven. De opleiding vind plaats in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. De opleiding tot Yin Yoga docent is een 4-daagse opleiding. Na een juiste afronding van de examens ontvang je het erkende certificaat tot Yin Yoga Docent.

 

Pilates Instructeur in Malta

Wanneer: Voorjaar 2019
Locatie: Malta
Certificering: Pilates Instructeur

In het voorjaar van 2019 zijn we terug te vinden in Malta. Queno Sportopleidingen bied in deze periode de opleiding tot Pilates Instructeur aan. Tijdens deze intensieve opleiding leer je in een korte tijd goed en gedegen pilates lessen geven. De opleiding vind plaats in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.  Na deelname van deze pilates week ben je in het bezit van de erkende certificering tot Pilates Instructeur. Hiermee kun je direct aan de slag!