freestylerGet your members hooked met Freestyler!

Vraag je je af hoe je huidige en toekomstige leden naar het sportcentrum krijgt? Zij zijn hardwerkende mensen, net als wij, met beperkte tijd en onbeperkte wensen. Zij moeten gemotiveerd worden en blijven… geïnspireerd. Zij willen veelzijdigheid en diversiteit in hun workout. Maar voornamelijk willen zijn resultaten zien. En liefst zo snel mogelijk.

Dit is wat Freestyler kan doen:

 • Een nieuwe ervaring brengen in de sportschool, die leuk is, effectief en voor iedereen toegankelijk.
 • Het bieden van talloze oefeningen voor verschillende doelgroepen.
 • Een workout bieden voor het hele lichaam onder constante weerstand, met waanzinnige resultaten die je leden motiveren om door te gaan.
 • De mogelijkheid voor het vragen van een afzonderlijke vergoeding naast het lidmaatschap, met de toevoeging van een nieuwe aanpak aan het lesrooster.

Betrouwbare weerstandsbanden, bevestigd aan alle vier ledematen.

Geleid door het anti-slip Freestyler board; Weerstand creërend in alle richtingen; Maakt dat iedere beweging telt!

Functional dynamics: Wij zijn bevoorrecht om Annemiek en Ron aan boord te hebben als Freestyler Education Specialisats (FES). Hun kennis en energie bieden onze Freestyler gemeenschap geweldige begeleiding en steun.

Annemiek: “Om gezondheid te bereiken moet je drie dingen samenvoegen: voeding, beweging en mentale ontspanning. Door mensen op te leiden tot goede docenten is het bereik veel groter dan wanneer ik alleen zelf groepen begeleid. Daarom ligt mijn passie bij de opleidingen. Happy & healthy.”

We are on a mission to tone up our planet

Tegenwoordig leven we in overvloed. Er is teveel van alles. Het enige waar er niet genoeg van is, is tijd. Onze geëvolueerde levensstijl heeft geleid tot een gebrek aan beweging en overmaat aan (ongezonde) voeding. Overheden, zorgverzekeraars, scholen, werkgevers… meer en meer organisaties erkennen het belang van fitnesscentra in de strijd voor een fitter en gezonder leven. En dat doen wij ook. Wij hebben jouw hulp nodig om meer mensen gezond te krijgen. Om onze actieve, fitte gemeenschap te doen groeien.

Freestyler topWij hebben jouw hulp nodig voor onze missie: ‘to tone up our planet’.

Wat zit er voor jou in? Freestyler Super Toning FRANCHISETM  bevat alle benodigdheden om Freestyler lessen in jouw sportschool te organiseren: de uitrusting, indeling van de ruimte, educatie en continue support van ons in de vorm van trainingen. (Choreografie), opleiding en marketing. We hebben een ruim assortiment aan producten en diensten en een groeiende gemeenschap van enthousiaste Freestylers.

UITRUSTING

 • Freestyler Super Toning System
 • opberg systeem
 • opvouwbare mat
 • Freestyler fitness fashion

SUPPORT

 • start-up support (stap voor stap plan)
 • veel, heel veel workouts
 • Freestyler gemeenschap
 • garantie

OPLEIDING

 • (Inhouse) opleiding tot instructeur
 • Freestyler Instructor Network (FIN)
 • choreografieën met ‘Learn the moves’ tutorials
 • muziek

MARKETING

 • on- en offline promotie
 • materialen voor in het lokaal
 • giveaways
 • evenementen

Wat staat er op ons prijskaartje?

Om onze Freestyler Franchise partner te worden, kun je kiezen voor ons classic franchise pakket tegen een maandelijkse vergoeding. Je ontvangt Freestyler sets, instructeursoutfit, marketing materialen and educatie support. Het biedt een makkelijke start, zonder het maken van een initiële investering.

CLASSIC FRANCHISE – GEEN INITIËLE INVESTERING

Prijs per workout plek per maand: 12 EUR + BTW (indien van toepassing)

Als het klassieke franchise pakket niet is wat je zoekt, heb je de mogelijkheid tot aankoop van het aantal Freestyler sets geschikt voor jouw sportschool, voor een eenmalige investering zonder verdere licentiekosten.

FRANCHISE MET AANKOOP VAN UITRUSTING

Prijs per Freestyler set: 165,- EUR + BTW

Of je nu het klassieke franchise pakket overweegt, of de voorkeur geeft aan aankoop; je kunt rekenen op onze toegewijde support, omdat de voortgang van onze missie profiteert van jouw succes!

Inhoud opleiding:

Deel 1: Introductie van het Freestyler workout systeem

Deel 2: Aan de slag

Deel 3 Functionele anatomie & oefeningen (Cardio, kracht en balans modules)

Deel 4 Freestyler Mini les (Presentatie van de Freestyler choreografie)

Deel 5 Korte presentatie van de verschillende vormen van gebruik (Personal training, pilates, dans, rehabilitatie, sport)

Deel 6 Zakelijke oplossingen en best practices (De invoering van het workout-systeem)

Inbegrepen:
Cursusmap, certificaat. (Combo deal is inclusief Freestylerset en extra’s met opleiding)

Doelstelling:
Leren werken met de Freestyler en deze inzetten als effectieve vernieuwende training binnen de club.

Doelgroep:

Groepfitness instructeurs / Fitness professionals, Personal trainers / Club eigenaren of managers / Distributeurs van sportartikelen / Business partners

Opleiding op MBO niveau, duur 1 dag, studiebelasting totaal 10 uur inclusief zelfstudie, opleiding voor certificaat “Freestyler instructor” van QUENO Sportopleidingen/Functional dynamics.

DATA EN PRIJZEN