Docent Pilates Bodyshape

Specialiseer je in Pilates Bodyshape, en ondersteun je pilates lessen door middel van materialen.

 

Je bent Pilates instructeur en je wilt meer? Dan is dit de opleiding voor jou! Leer werken met verschillende materialen om je lessen dynamischer en uitdagender te maken. Na één dag oefenstof en ideeën 4 a lifetime!

Pilates bodyshape is een Pilatesvorm waarmee je de intensiteit verhoogd door gebruik van materialen. Hierdoor kun je nog beter differentiëren en zullen deelnemers sneller vooruitgang ervaren. Breng dynamiek in je lessen en leer zelf omgaan met diverse materialen. Werk niet langer alleen op duurkracht maar ook kort en intensief.

Inhoud:
Theorie en praktijk. Pilates oefeningen met gebruik van materialen. Fysio ballen, dumbells, dynabands, steps, balanskussens en alles wat je eigen centrum in huis heeft.

Inbegrepen:
Cursusmap en certificaat.

Doelstelling:
Pilates lessen kunnen verzorgen waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen om de lessen intensiever te maken. Hierbij werken met de juiste opbouw methodiek, techniek en aanwijzingen.

Doelgroep:
Pilates Instructeurs.

Opleiding op MBO niveau, duur 1 dag, studiebelasting totaal 8 uur, opleiding voor certificaat “Pilates Bodyshape” van QUENO Sportopleidingen.