MindFit Opleidingen

MindFit Trainer

Gezondheid gaat verder dan sport en voeding alleen. Het mentaal welzijn kun je bevorderen door sport, maar daarnaast is er ook veel vraag naar activiteiten op gebied van ontspanning. Als sportinstructeur/sportcentrum kun je hierop inspringen door sportieve lessen aan te bieden waarin ook een stukje ontspanning voorkomt als yoga en pilates.

Instructeur geeft MindFit les

Docent Yoga

Intensieve opleiding om basic yoga lessen te leren geven. In de opleiding leer je diverse asana’s, lesopbouw, geleide meditatie en yoga techniek. De traditionele houdingen geven rust en ruimte in het lichaam. Een geschikte trainingsvorm om mensen naar ontspanning te brengen terwijl ze zich inspannen. In de opleiding tot yoga docent wordt gewerkt met Hatha yoga.

Docent Hatha Yoga

Pilates Instructor

Leer de bewegingen van Pilates met de juiste techniek. Leer werken met functionele aanspanning van je core en hoe dit toe te passen in je Pilates lessen. Pilates is geschikt voor alle doelgroepen die je centrum bezoeken. Deze methode leert je hoe je kunt werken aan de gezondheid van je cursisten. Na afronding van deze opleiding kun je doorstromen naar de vervolg cursussen Pilates.

Docent Pilates Instructor