Kinder Opleidingen

Docent Kinderyoga (groep 1-5 | 4-8 jaar)

Opleiding voor leerkrachten groep 1 tot en met 5, S.B.O. en L.O. leraren, leiding BSO, KDV, Yoga-, dans- en sportdocenten.“Geef kinderen een rust & aandacht moment door yoga”.Yoga is een heel effectieve methode om kinderen tot ontspanning te brengen. Juist binnen het onderwijs kunnen heel makkelijke oefeningen de oplossing zijn om kinderen een moment van rust of aandacht te geven in de klas.

_JOB7518

Docent Kleuterdans

Opleiding voor leerkrachten P.O. (groep 1 en 2), leraren S.B.O. en L.O. leraren, leiding BSO, KDV, Yoga-, dans- en sportdocenten. Kleuterdans is een les waarin ieder kind zichzelf kan zijn. Je leert hoe je dansles kunt geven aan kleuters. Je leert werken met een combinatie van dansexpressie en kinderdans. Fantasie speelt een grote rol tijdens Kleuterdans. Het is je doel om te leren hoe je kleuters kunt prikkelen tot nieuwe bewegingen, fantasie en een eerste basis te leggen voor dans.

Kidsdance

Docent Kinderyoga KDV 0 t/m 6 jr.

Intensieve tweedaagse opleiding om yoga lessen te leren geven aan kinderen van 0 tot en met 6 jaar. In de opleiding leer je kinderyoga houdingen (asana’s), lesopbouw, ontspanning, werken met aandacht, fantasie en expressie. De kinderyoga zorgt voor rust, mogelijkheid tot expressie, lenigheid en het geeft een aandachtsmoment voor het kind. Bij ouder en kind yoga leer je ook werken met oefeningen om hechting en de band tussen ouder en kind te versterken.

Kinderyoga-Docent-Kinder Yoga

Docent Dreumesdans (1 t/m 3 jaar)

Opleiding voor instructeurs en mensen die werken met deze leeftijdscategorie (kinderopvang, peuterspeelzaal)

Dreumesdans is een dans/bewegingsvorm voor kinderen tot en met drie jaar die zelfstandig kunnen lopen.
Doelstelling van Dreumesdans is om kinderen in deze leeftijdscategorie vanuit een positieve invalshoek uit te dagen tot beweging en dans.

Groep met de certificering in hun handen van de opleiding

Docent Kidsdance 7 t/m 12 jaar

Kidsdance is een dansles voor alle kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar onderverdeeld in, bijvoorkeur, maximaal twee leeftijdscategorieën samen. In de lessen wordt gewerkt met muziek die de kinderen aanspreekt waar, voor hen, nieuwe dansbewegingen op worden gedaan.

_JOB7507

Trainer ‘Fit & Gezond Zwanger’

De opleiding voor trainer “Fit & gezond zwanger” omvat, naast zwangerschapsyoga ook andere oefeningen voor ontspanning en oefeningen om klachten die samen gaan met zwangerschap te beperken (Pilates, kracht, conditie- en ademhalings-oefeningen).

Power Pilates Instructeur Training

Kids opleidingen – extra informatie

Herken jij jezelf in één van de onderstaande beschrijvingen?

-Je hebt affiniteit met dans en één van deze doelgroep(en) spreekt je aan
-Je werkt met kinderen en wilt nu ook werken met dans als bewegingsvorm voor jouw doelgroep
-Je wilt door middel van dans de ontwikkeling van kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie stimuleren.

Lees verder →