Pilates opleidingen bij QUENO Sportopleidingen

Start met een pilates opleiding uit het overzicht en ervaar daarna de ruime keuze in specialisaties en verdiepingen

Met het ruime aanbod in de pilates opleidingen, kan Sportopleidingen je altijd kan ondersteunen met een juiste pilates opleiding, passend bij jou wensen.

Wij bieden opleidingen aan voor de beginnende & gevorderde pilates instructeur.

Ons doel is om een ieder op te leiden tot een zelfverzekerd & technisch onderbouwd  pilates docent, en bieden daarom de persoonlijke begeleiding die nodig is om dit te kunnen bereiken.

 

Bekijk ons ruime aanbod in Pilates Opleidingen

Pilates instructeur

Leer gedegen Pilates lessen geven met de juiste theoretische onderbouwing. Leer de bewegingen van Pilates in de opleiding tot Pilates Instructeur met de juiste techniek. Leer werken met functionele aanspanning van je core en hoe dit toe te passen in je les.

Pilates Trainer Instructor

Pilates bodyshape

Je bent Pilates instructeur en je wilt meer? Dan is dit de opleiding tot Pilates Bodyshape Instructeur iets voor jou! Leer werken met verschillende materialen om je lessen dynamischer en uitdagender te maken. Na één dag oefenstof en ideeën 4 a lifetime!

Docent Pilates Instructor

Pilates advanced

Is het tijd voor een stapje extra? Nieuwe oefeningen, hogere belasting, meer variaties en combinaties. Probeer de opleiding tot docent Pilates Advanced. Nieuwe mogelijkheden zonder gebruik van materialen. Tevens goede fresh up van Pilates Instructor opleiding.

Pilates Instructeur Advanced

Power Pilates

Pilates the new way! Werken op opzwepende muziek, deze opleiding biedt up tempo Pilates voor gevorderden. In deze opleiding tot Power Pilates Docent krijg je nieuwe ideeën, combinaties en extra ondersteuning in techniek.

Power Pilates Instructeur Training

MindFit

Het mentaal welzijn kun je bevorderen door sport, maar daarnaast is er ook veel vraag naar activiteiten op gebied van ontspanning. In de opleiding tot MindFit trainer ga je hier op in en leer je deze lessen te verzorgen.

Instructeur geeft MindFit les

Basiskennis anatomie

Een must voor alle sportinstructeurs! leer in de opleiding Basiskennis Anatonimie in één dag de basis van anatomie.

Anatonomie-Basiskennis-Docent

Pilates voor senioren, zwangeren en bij fysieke klachten

Werk met alle doelgroepen en differentieer in je lessen. Pilates geven aan alleen 55+ of zwangere dames, of oefeningen individueel kunnen aanpassen? Na deze opleiding kun je, o.a. door gebruik te maken van materialen, alle oefeningen zodanig aanpassen dat ze voor alle deelnemers geschikt zijn.

Pilates voor senioren