Pilates instructor

Leer gedegen Pilates lessen geven met de juiste theoretische onderbouwing. Leer de bewegingen van Pilates met de juiste techniek. Leer werken met functionele aanspanning van je core en hoe dit toe te passen in je les.

Pilates Trainer Instructor

Pilates bodyshape

Je bent Pilates instructeur en je wilt meer? Dan is dit de opleiding voor jou! Leer werken met verschillende materialen om je lessen dynamischer en uitdagender te maken. Na één dag oefenstof en ideeën 4 a lifetime!

Docent Pilates Instructor

Pilates advanced

Is het tijd voor een stapje extra? Nieuwe oefeningen, hogere belasting, meer variaties en combinaties. Nieuwe mogelijkheden zonder gebruik van materialen. Tevens goede fresh up van Pilates Instructor opleiding.

Pilates Instructeur Advanced

Power Pilates

Pilates the new way! Werken op opzwepende muziek, up tempo Pilates voor gevorderden. In deze opleiding krijg je nieuwe ideeën, combinaties en extra ondersteuning in techniek.

Power Pilates Instructeur Training

MindFit

Gezondheid gaat verder dan sport en voeding alleen. Het mentaal welzijn kun je bevorderen door sport, maar daarnaast is er ook veel vraag naar activiteiten op gebied van ontspanning.

MindFit Trainer - MindFulnes

Basiskennis anatomie

Een must voor alle sportinstructeurs! leer in één dag de basis van anatomie.

Anatonomie-Basiskennis-Docent

Pilates voor senioren, zwangeren en bij fysieke klachten

Werk met alle doelgroepen en differentieer in je lessen. Pilates geven aan alleen 55+ of zwangere dames, of oefeningen individueel kunnen aanpassen? Na deze cursus kun je, o.a. door gebruik te maken van materialen, alle oefeningen zodanig aanpassen dat ze voor alle deelnemers geschikt zijn.

Pilates voor senioren