PoleFit Choreografie

Specialiseer jezelf in choreografie in de opleiding tot PoleFit Choreografie


PoleFit Choreografie is een positieve stimulans voor cursisten om de polemoves te blijven herhalen en oefenen. Het is een ideale manier om techniek te verbeteren. Door te werken met choreografie creëer je een beter uithoudingsvermogen, verbeter je timing en verbetert techniek, kracht en balans in no time. In PoleFit Choreografie leer je hoe je op een spetterende Pole choreografie op muziek maakt voor verschillende niveau’s.

 

Inhoud opleiding:
Door de muziek te ontleden en er vervolgens met de juiste opbouw polemoves aan toe te voegen kun je een mooie choreografie creëren. Waar moet je rekening mee houden om de choreografie uitdagend te maken voor de cursist, interessant om naar te kijken. Onderdelen die onder andere aan bod komen: Werken met tempo, accenten en rust. Krachtverdeling, floorwork, afwerking en choreografie voor verschillende niveau’s. Docentschap: hoe leer je de cursist te werken op de muziek en accenten, wat is belangrijk voor de juiste afwerking en uitstraling. De opleiding begint met een power point waarna er veel praktijk gedaan wordt. Aan het eind van de dag ga je naar huis met veel nieuwe ideeën en mogelijkheden om je lessen een nieuwe invalshoek te geven.

Inbegrepen:
Handout en certificaat

Doelstelling:
Choreografie op muziek, kracht verdeling, stroomlijning, floorwork, verschillende niveau’s, doceren.

Doelgroep:
PoleFit, Poledance, polefitness, paaldans Instructors / docenten. Je bent PoleFit Instructor en je wilt verdieping, nieuwe uitdagingen aanbieden en meer kennis op gebied van PoleFit. Daarvoor hebben we cursussen met verschillende thema’s.

Opleiding op MBO niveau. Duur 5,5 uur, studie belasting totaal 10 uur.

Opleiding voor certificaat ‘PoleFit Choreografie’ van QUENO Sportopleidingen.