Yoga bij QUENO Sportopleidingen

Kies ervoor om internationaal CYT (Certified Yoga teacher) te worden, erkend door Yoga Alliance International. QUENO Sportopleidingen leidt op tot 200 en 500 uurs erkenning van Yoga Alliance International (YAI). We zijn het enige opleidingscentrum waar je het opleidingstraject volgens eigen tijdsplanning kunt volgen.

Yoga Alliance International

Yoga bij QUENO
Sportopleidingen

Kies ervoor om internationaal CYT (Certified Yoga teacher) te worden, erkend door Yoga Alliance International. QUENO Sportopleidingen leidt op tot 200 en 500 uurs erkenning van Yoga Alliance International (YAI). We zijn het enige opleidingscentrum waar je het opleidingstraject volgens eigen tijdsplanning kunt volgen.

Scroll verder om de hele lijst met Yoga opleidingen van QUENO Sportopleidingen te bekijken

Yoga Alliance International

CYT 200 hours | Hatha Yoga

De volgende opleidingen te samen leiden op tot CYT200 Hatha Yoga: Docent Hatha Yoga, MindFit trainer, Verdieping Pranayama, Verdieping zonnegroet, Basiskennis anatomie, Fit & gezond zwanger, Bewegen met senioren, 20 uur stage & CYT examen.
Lees verder →

CYT 200 hours | Power Yoga

De volgende opleidingen te samen leiden op tot CYT200 Power Yoga: Docent Hatha Yoga, Docent Power Yoga, Verdieping Pranayama, Verdieping Zonnegroet, Basiskennis anatomie, 20 uur stage & CYT examen.
Lees verder →

CYT 500 hours | Yoga

De volgende opleidingen tesamen leiden op tot CYT500 Yoga: Docent Hatha Yoga, Docent Power Yoga, Verdieping Pranayama, Verdieping Zonnegroet, Basiskennis anatomie, Bewegen met senioren, MindFit Trainer, 40 uur observatie en assisteren bij lessen, Yoga essay schrijven, Yoga verdieping, 60 uur stage & CYT examen.
Lees verder →

Docent Hatha Yoga:

Intensieve opleiding om (Hatha) Yoga lessen te leren geven. In deze opleiding leer je diverse asana’s, lesopbouw, geleide meditatie en yoga techniek.

Yoga Instructeur ondersteund klant

Docent kinderyoga 0-6 jaar

Geef kinderen (en hun ouders) een moment van rust door middel van Kinderyoga. Leer lessen aanbieden van baby tot en met kleuters.
Lees verder

Moeder en dochter doen aan kinderyoga

Kinderyoga B.O. groep 1-4 / BSO 4 t/m 8 jaar

Kinderyoga in de klas of in de BSO. Een fantastische methode voor medewerkers uit de opvang en het onderwijs om kinderen een moment van aandacht en rust te bieden wanneer ze dit nodig hebben. In deze opleiding leer je Yoga les geven en Yoga inzetten in de klas als korte oefening.
Lees verder >

Vrouw en kind doen samen aan kinderyoga

Basiskennis anatomie

Een must voor alle sportinstructeurs. In één dag leer je de basis van anatomie.
Lees verder

Anatonomie-Basiskennis-Docent

Docent Power Yoga:

Power Yoga is ontstaan uit de eerste serie Ashtanga en aangepast aan de doelgroep. Het accent in deze oefenreeksen ligt op kracht en lenigheid. We doen veel praktijk waarin het accent ligt op eigen vaardigheden, het leren doceren en ‘Yoga adjustments’. Asana’s, Paranyama, Sunsalutations.

Docent Power Yoga Instructeur

Verdieping Sunsalutation / Pranayama

Yoga Docent en toe aan verdieping en nieuwe inspiratie? In de opleidingen leer je meer asana’s, differentiaties en verdere verdieping in zonnegroeten verschillende uitvoeringen en methodes en differentiati en leer je een reeks nieuwe Pranayama’s en voorbereidende oefeningen.
Lees verder →

Groepsles Power Yoga

Fit & Gezond Zwanger

De opleiding omvat naast zwangerschapsyoga tevens andere oefeningen voor ontspanning en oefeningen om klachten die samen gaan met zwangerschap te beperken (denk aan Pilates, kracht, conditie- en ademhalings-oefeningen). De opleiding geeft je de juiste informatie om een cursus te starten van minimaal 4 lessen specifiek voor zwangeren.
Lees verder ->

31131713_1763578310372807_6953003060914290688_n

MindFit Trainer:

Gezondheid gaat verder dan sport en voeding alleen. Het mentaal welzijn kun je bevorderen door sport, maar daarnaast is er ook veel vraag naar activiteiten op gebied van ontspanning. Hier kun je op inspringen door sportieve lessen aan te bieden waarin ook een stukje ontspanning voorkomt als yoga en pilates.

Instructeur geeft MindFit les

Bewegen met senioren

Leer hoe je je les kunt veranderen zodat het een geschikte activiteit wordt voor senioren. Maak je zelf kennis in welke onderdelen belangrijk zijn om ouderdomsgeralateerde klachten tegen te gaan en misschien zelfs helpen kleine stappen vooruitgang te boeken. Een zeer effectieve uitleg en aanpak geschikt voor Yoga docenten en alle andere diciplines.
Lees verder ->

Inrichting Yogazaal

Ontspannen leren studeren 12 t/m 18 jaar

Yoga is een heel effectieve methode om leerlingen te helpen meer controle te krijgen over hun mentale welzijn. Door te werken met yoga kunnen leerlingen leren ontspannen, in balans komen en stress verlagen.
Lees verder

Ontspannen-leren-instructeur