Docent Yoga

QUENO InspirationIntensieve opleiding om basic yoga lessen te leren geven. In de opleiding leer je diverse asana’s, lesopbouw, geleide meditatie en yoga techniek.
Lees verder →

Verdieping Zonnegroet / Pranayama

Specialisatie Docent – Je geeft al yoga les en je bent toe aan vernieuwing. Meer asana’s, differentiatie’s, meer verdieping. Leer een nieuwe asana’s, meer Pranayama en verschillende zonnegroeten …
Lees verder →

Yoga Alliance International 200 / 500

yaiWil jij graag YAI – Certified Yoga Teacher (CYT) met erkenning vanuit India worden? Dan kies je voor YAI 200 of 500 uurs. Bij QUENO Sportopleidingen omdat je bij ons je eigen planning kan volgen omdat we werken met losse modules…
Lees verder →

Docent kinderyoga 0-6 jaar

Geef kinderen (en hun ouders) een moment van rust door middel van Kinderyoga. Leer lessen aanbieden van baby tot en met kleuters. _job5350-kopie

Lees verder

Docent Power Yoga

Eigen zaak, Yoga studioIn een korte tijd gedegen les leren geven op basis van de originele Asthanga yoga reeksen. Het accent in deze oefenreeksen ligt op kracht en lenigheid. In de opleiding leer je ook de zonnegroet, ademhalingsoefeningen (pranayama) en meditatietechnieken.
Lees verder ->

Fit & Gezond Zwanger

De opleiding voor trainer “Fit & gezond zwanger” omvat, naast zwangerschapsyoga ook andere oefeningen voor ontspanning en oefeningen om klachten die samen gaan met zwangerschap te beperken (Pilates, kracht, conditie- en ademhalings-oefeningen). De opleiding geeft je de juiste informatie om een cursus te starten van minimaal 4 lessen specifiek voor zwangeren.
Lees verder ->

MindFit Trainer

Gezondheid gaat verder dan sport en voeding alleen. Het mentaal welzijn kun je bevorderen door sport, maar daarnaast is er ook veel vraag naar activiteiten op gebied van ontspanning. Als sportinstructeur/sportcentrum kun je hierop inspringen door sportieve lessen aan te bieden waarin ook een stukje ontspanning voorkomt als yoga en pilates.
Lees verder ->

Basiskennis anatomie

Een must voor alle sportinstructeurs. In één dag leer je de basis van anatomie zodat… anatomie basiskennis

Lees verder

Kinderyoga B.O. groep 1-4 / BSO 4 t/m 8 jaar

Kinderyoga groep 1 tm 5Kinderyoga in de klas of in de BSO is een methode voor medewerkers uit de opvang en het onderwijs om kinderen een moment van aandacht en rust te bieden wanneer ze dit nodig hebben. In deze opleiding leer je Yoga les geven en Yoga inzetten in de klas als korte oefening.
Lees verder ->

Bewegen met senioren

Leer in één dag hoe je je les kunt veranderen zodat het een geschikte activiteit wordt voor senioren. Welke onderdelen zijn belangrijk om ouderdomsgeralateerde klachten tegen te gaan en misschien zelfs kleine stappen vooruitgang te boeken? Een zeer effectieve uitleg en aanpak geschikt voor Yoga docenten en alle andere diciplines.
Lees verder ->