REVIEWS QUENO Sportopleidingen

MAART 2015 ACTIE MAAND!
23 februari, 2015
Gezonde levensstijl kan dementie voorkomen
26 juli, 2015

REVIEWS QUENO Sportopleidingen

Graag informeren we iedereen, bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk over onze opleidingen. Alleen cursisten die bij ons een opleiding hebben gevolgd kunnen werkelijk vertellen hoe ze QUENO Sportopleidingen hebben ervaren. Daarom vragen we je om hier een review te schrijven over je gevolgde opleiding bij QUENO Sportopleidingen.
Wil je ajb aangeven welke opleiding je hebt gevolgd en wanneer?
En hoe je bevinden zijn?
Alvast hartelijk dank!

22 Comments

 1. Bert Poelman schreef:

  We zijn als Indoor-cycling instructeur van stichting de Ultieme Uitdaging gesponsord door Queno Opleidingen. We hebben in oktober 2014 de cursus gevolgd. Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren en deskundige opgezet

 2. Petra Lentzen schreef:

  Ik geloof dat ik inmiddels al 5 keer bij queno voor een opleiding ben geweest.
  Het voelt als thuiskomen.
  Korte, intensive opleidingen, absoluut een aanvulling en verrijking.
  Echt een aanrader!

 3. Roanne schreef:

  Ik vond de sportschool van Queno altijd al erg goed en leuk maar ben nu ook erg te spreken over de opleidingen die ze geven. Kwalitatief zeer goede korte opleidingen van een zeer deskundig docent. Zinvolle informatie. Kleine groepjes waar door er genoeg ruimte is voor vragen of om ergens nog even wat dieper op in te gaan. Naast alle kwaliteit die ze bieden is de sfeer ook nog erg goed! De sportopleidingen van Queno zijn echt een aanrader!

 4. Heidi Butink-Nijman schreef:

  Ben Queno op het spoor gekomen omdat ik opzoek was naar een pilates opleiding…ik vond het een groot voordeel deze in het Noorden van het land te vinden! Geen files en een gemoedelijke sfeer. In 2013 begonnen met de Pilates instructor, daarna pilates voor zwangeren en ouderen, en powerpilates. In 2014 mindfit en yogadocent. En voor 2015 staat corestability gepland. Ik voel me altijd welkom, vind de kleine groepen een grote PLUS daardoor veel tijd om dingen door te spreken en vragen te stellen. Een enthousiaste docente die weet waar ze het over heeft. Kom er telkens met veel energie en nieuwe ideeën vandaan!! Ga zo door QUENO!!

 5. Ilse schreef:

  Ik heb meerdere opleidingen bij Queno gevolgd (Steps & Aerobic, Pilates en Power Pilates) en ben over alle cursussen heel enthousiast. De opleidingen zijn kort maar krachtig en precies goed v.w.b. de verhouding theorie en praktijk. Alles wordt heel goed uitgelegd en voorgedaan en in de hand outs zijn de oefeningen goed afgebeeld en toegelicht waardoor je het later nog eens na kan kijken. Verder geeft de docente Annemiek heel inspirerend en enthousiast les! Ik ben blij dat ik de opleidingen gedaan heb.

 6. Nonja schreef:

  Ik ben terecht gekomen bij Queno via de sportschool. Het is daar altijd leuk en gezellig. Ook hangt er een warme sfeer. De opleidingen zijn kortdurend en betaalbaar, waardoor je in een weekend een certificaat kan behalen voor een van de opleidingen. De opleidingen zijn gestructureerd, informatief en Wordt bovenal gegeven door een ervaren enthousiaste instructrice. absoluut een aanrader.

 7. Annemie schreef:

  Heb onlangs deelgenomen aan de yogadocentenopleiding. Was en ben zeer onder de indruk hoe Annemiek van Queno (die deze opleiding zelf heeft ontwikkeld) hoe ze deze doceert in slechts drie intensieve dagen. Dit kan alleen maar als je zo gedreven, inlevend, uitstekend onderlegd, duidelijk en gepassioneerd bent als zij is. Chapeau! en Thanks Annemiek.

 8. Marit de Boer schreef:

  Ik heb veel sportopleidingen bij Queno gevolgd. Van yoga tot cycling en Fit & gezond zwanger. Alle opleidingen sluiten perfect aan bij de praktijk. Je kan meteen met de stof aan de slag. Daarnaast is het erg fijn dat de groepen klein zijn. Ook erg belangrijk… de docenten altijd op de hoogte nieuwe inzichten.
  Wanneer je een opleiding/cursus bij Queno volgt weet je zeker dat je met een heleboel inspiratie naar huis gaat:-) Go go go!!!

 9. Esther Buikema schreef:

  Aangezien ik destijds op zoek was naar een nieuwe uitdaging naast mijn huidige baan, heb ik meerdere opleidingen bij Queno gevolgd. De opleiding Steps & Aerobic, Fitnessinstructor en Dreumesdans. De opleidingen zijn allemaal keurig uitgewerkt in een map en Annemiek is in de lessen vooral bezig het fysieke toe te passen. Met uitzondering van Dreumesdans, aangezien hier het kind centraal staat. Alles is verder heel overzichtelijk en de cursusdagen zijn erg intensief. Bij de opleiding Steps & Aerobic moet er veel thuis geoefend worden, maar na het examen ben je dan ook volledig klaargestoomd 😉 Annemiek is een zeer gedreven en gepassioneerd docente, waardoor je gedurende de opleiding steeds gemotiveerder raakt. Haar jarenlange ervaring, deskundigheid en enthousiasme maken haar tot een fantastische docente!

 10. Loekie Minnema schreef:

  Ik gaf al jaren steps en bodypump en vond het tijd voor iets nieuws. Via een sportschool hoorde ik dat er, eindelijk, in het noorden opleidingen werden gegeven en wel bij Queno. Hier heb ik de opleidingen voor Pilates gevolgd (behalve de Advanced), Bewegen met Senioren en afgelopen maand MindFit. De lessen zijn duidelijk, intensief, to the point en leerzaam. Ik bewonder ook Annemiek om haar kennis en gedrevenheid en kom zeker terug. Beslist een aanrader!!

 11. Enneke schreef:

  Ik ben inmiddels al 4 keer bij Queno Sportopleidingen geweest en heb het daar altijd erg naar mijn zin gehad. De opleidingen zijn kort, van goede kwaliteit en betaalbaar. Mijn docente tijdens de opleidingen was Annemiek. Zij geeft erg leuk en enthousiast les. Voor het beantwoorden van vragen werd altijd tijd gemaakt en na elke opleiding kreeg ik een reader mee naar huis met alle behandelde stof.
  Ik verheug me nu al op de volgende opleiding die ik bij Queno wil gaan volgen 🙂

 12. Marit schreef:

  Ik heb meerdere opleidingen/cursussen bij queno gevolgd. Van 2011 tot 2014 (komend jaar moet ik nog inplannen;-)) Eigenlijk heb ik bijna alle opleidingen gevolgd, van pilates en yoga tot aerobic en Fit en gezond zwanger. Alle opleidingen zitten goed in elkaar, zijn kort en intensief en je kan alle stof meteen toepassen in de praktijk! Ik ben super enthousiast over de opleidingen bij queno en de docenten. Je weet zeker dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en dat je thuis komt met een hoop inspiratie! TOP!

 13. Roelinde schreef:

  Zaterdag 7 en zondag 8 maart heb ik de weekendopleiding voor Polefit Instructor gevolgd. Het is fijn dat je in korte tijd veel kan leren. Het voordeel is ook dat de groepen niet te groot zijn, de kwaliteit goed is en de sfeer ook nog eens leuk is.

 14. Dorien Zuidland schreef:

  Ik heb verschillende opleidingen (pilates, aanvulling zwangeren/ouderen, core training en mindfit) Queno gevolgd en kom altijd helemaal enthousiast en geïnspireerd terug. Gedegen theorie en goede aanwijzingen bij de praktijk. Genoeg bagage om je zeker te voelen als je weer voor de groep staat. Altijd een fijn contact met Annemiek, die ook na de opleiding met raad klaar staat. Zeker een reden om ook in de toekomst opleidingen van Queno te kiezen.

 15. Annemarie schreef:

  Weer een intensief en leerzaam weekend achter de rug. Dank Annemiek voor je altijd motiverende en inspirerende kennisoverdracht!

 16. Maria schreef:

  Ik heb de cursus functional core en bodyshape gedaan. Ik ben elke keer weer onder de indruk van de manier waarop annemiek de dagen verzorgd. Vriendelijke open en spontaan en altijd zo energiek. Niet zaai of langdradig.maar kort duidelijk en uitleg op de manier zoals t nodig is. Annemiek ziet wat je nodig hebt en speelt hier goed op in. Veel bewondering heb ik voor de manier waarop ze de dingen op je over brengt en hoe ze in het leven staat. Ze straalt van begin tot eind en zet de puntjes op de i. Doe maar gewoon maar toch super speciaal. RESPECT!!! EN BEDANKT VOOR T SUPER WEEKEND!!!

 17. Ella schreef:

  Ik ben erg positief over de opleidingen. Kort, intensief, professioneel en erg gericht op de praktijk. Je kunt er dus zo mee aan de slag! Ook goed bereikbaar, wat erg fijn is.

 18. Simone Kusters-Meijer schreef:

  hallo .Annemiek,

  een groot compliment voor jouw vaardigheid en spontaniteit, je geeft de lessen super met passie. Ik heb genoten van de opleiding : docent kinderyoga van 0 t/m 6 jaar.! Veel geleerd in een weekend ! Je persoonlijke inzet en energie zijn zeer inspirerend. Queno sportopleidingen kan ik iedereen aanbevelen, vanwege de deskundigheid, en de aandacht voor iedere cursist,
  groetjes,
  Simone Kusters-Meijer

  • Yvonne Huynen Theunissen schreef:

   Lieve Annemiek,
   het weekend kinderyoga heeft mij super bevallen, Hetgeen Simone geschreven heeft daar kan ik mij ook helemaal in vinden. Wij hebben samen de cursus gedaan en zijn helemaal geinspireerd. Annemiek wij vinden jou zo zuiver en betrouwbaar overkomen. Jij zit met heel veel liefde in ons hart. Wat wij bij jou geleerd hebben zullen wij met heel veel passie en plezier overbrengen. naar de kinderen namaste! Yvonne

 19. Karin de Man schreef:

  Kort, bondig, inspiratie , haalbaar om in te plannen, prijs-kwaliteit erg goed, informeel, leuke locatie om een weekendje weg te gaan.
  Ik kom zeker terug!

 20. Irene schreef:

  In 2014 en 2015 verschillende opleidingen gevolgd (power Pilates, pilates bodyshape, pilates voor senioren, zwangeren en fysieke klachten; bewegen met senioren; MindFit; docent yoga, yoga pranayama; yoga zonnegroet). Altijd leerzaam en direct bruikbaar in mijn groepslessen. Kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht. Kort, intensief en betaalbaar, die slogan klopt helemaal!

 21. Simone schreef:

  In 2015 heb ik de basis Pilates instructor opleiding gevolgd. Ontzettend leerzame, intensieve cursus gegeven door Annemiek. Naast de basisbeginselen geeft Annemiek veel extra informatie waardoor je echt met veel nieuwe kennis en een flinke dosis motivatie weer naar huis gaat na een top weekend! Ik kom zeker terug voor een vervolg!

Geef een reactie