Instructeur oefent armabalance
Hoe train je voor meer arm balans tijdens Yoga Asana’s?
11 februari, 2018
16 (!!) Zonnegroeten, Annemiek neemt je mee
23 april, 2018

Pilates

Pilates is vandaag de dag een breed begrip. Er zijn enorm veel verschillende pilatesvormen ontwikkelend. Elke vorm heeft verschillende aandachtspunten en kan geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Ben jij van plan een start te maken als pilates docent maar vind je het moeilijk om te beslissen welke vorm het beste bij jou past?

 

Pre Pilates Instructeur Workshop

QUENO Sportopleidingen biedt een gratis workshop aan om je kennis te laten maken met de verschillende pilates vormen. Je krijgt daarnaast uitleg over de verschillende opleidingen, certificaten en diploma’s bij QUENO Sportopleidingen. We geven je graag persoonlijk advies als je daar behoefte aan hebt om samen met je te kijken wat het beste bij je past. Je krijgt voldoende tijd om vragen te stellen en je zult deelnemen aan een aantal verschillende pilates kennismakingslessen. Dit zal een voorproefje zijn van de opleidingen Pilates Instructeur, Pilates Advanced en Pilates Bodyshape (Freestyler Dynamics).

 

Verschillende pilates vormen en opleidingen die je bij QUENO Sportopleidingen kunt volgen

-Pilates Instructeur
-Pilates Bodyshape
-Pilates Advanced
-Power Pilates
-Pilates voor senioren, zwangeren en bij fysieke klachten
-Basiskennis anatomie

Naast bovengenoemde opleidingen bieden we jaarlijks verschillende workout’s en workshops aan.

Wil jij graag antwoord op al je vragen? Neem je sport kleding, je notitieblok en positive vibes mee naa Westerbork voor een leuke en inspirerende avond gevuld met pilates. Meld je nu aan om deel te nemen aan de Gratis Pre Pilates Instructeur Workshop op vrijdagavond 16 maart 2018!