Workshops & Workouts bij QUENO Sportopleidingen

 

QUENO Sportopleidingen biedt naast opleidingen ook workshops en extra workouts aan gedurende het jaar.

Op deze pagina vind je een overzicht met alle geplande workshops and workouts.

Yoga Instructeur

GRATIS Pre Yoga Teacher Workshop

Wanneer: 20 oktober 2018
Locatie: QUENO Sport & Fitness, Westerbork, Nederland
Certificering: –

Denk jij eraan om Yoga Instructeur te worden maar weet je het nog niet helemaal zeker? Of ben je al een instructeur, maar weet je niet zo goed welke volgende stappen je kunt nemen?

Om een beter overzicht te creëren over alle mogelijkheden organiseert QUENO Sportopleidingen een gratis workshop. Deze workshop is waardevol voor iedereen met vragen en/of twijfel met betrekking tot het scholen tot yoga docent.

Tijdens de workshop worden de verschillende yoga richtingen uitgelicht en is er ruim de tijd om vragen te stellen. Tevens worden er voorbeeld lessen verzorgd om de verschillen te ervaren tussen de verschillende richtingen.

Hot Summer – Power Yoga Workout

Wanneer: 19 Augustus 2018
Locatie: QUENO Sport & Fitness, Westerbork, Nederland
Certificering: –

Heb jij behoefte aan een prettige fysiek uitdagende yoga les? Als je zelf weer eens een les wilt deelnemen in plaats van geven dan is dit wat je zoekt. Als je een ervaren yogi of sporter met yoga affiniteit bent, ben je ook welkom.

Tijdens deze les weer even echt de puntjes op de i. Ervaar hoe internationaal mastertrainer Annemiek Smegen jou begeleid in de juiste uitvoering van de poweryoga houdingen. Tips en tricks om zelf aan te werken. Annemiek brengt je naar een hoger niveau in je training door de effectieve adjustments en begeleiding in de houdingen.

Het doel tijdens deze yoga les is om de hele les voldoende te transpireren om de flexibiliteit en mobiliteit van je lichaam te ondersteunen. Door de juiste ademhalingstechniek verwarm je van binnenuit. Een heerlijke training waar je even echt tot jezelf kunt komen…

.

Pilates-Freestyler-Instructor

INSPIRATION Workout

Wanneer: 22 september 2018
Locatie: QUENO Sport & Fitness, Westerbork, Nederland

Inspiratie op doen in Pilates, Yoga en MindFit is de doelstelling op zaterdag 22 september. Zowel ervaren instructeurs als geoefende sporters (toekomstig instructeurs) zijn van harte welkom om deel te nemen aan de workouts die zullen inspireren tot vernieuwing in je eigen lessen en trainingen.

De inhoud van de dag is nog niet geheel bekend… Inspiration 2017 was weer een groot succes en natuurlijk wordt minstens zo’n fijne dag! Meld je nu alvast aan met super vroegboekkorting en laat je verrassen door het aanbod!

De dag zal bestaan uit 5 verschillende workshops o.l.v. master trainers en ontspannen afgerond door onder het genot van een drankje en muziek ideeën uit te wisselen met je collega’s uit het vak.

Instructeur oefent armabalance

Armbalance houding bij Annemiek Smegen

Arm Balance Workshop

Wanneer: Datum volgt
Locatie: QUENO Sport & Fitness, Westerbork, Nederland
Certificering: Arm-Balance

Sta jij op het punt om een stapje verder te gaan met yoga? In deze workshop werken we aan een goede opbouw en techniek om balans te ervaren en leren. Er zijn heel veel verschillende uitdagende houdingen waarbij je werkt met arm balans. Door de oefeningen op de juiste manier op te bouwen en te werken met hulpmiddelen kun je leren om jezelf te verbeteren in arm balans asana’s.

Tijdens de workshop zul je leren hoe je je goed voorbereid, kracht opbouwt, balans creëert en van daaruit diverse asana’s waarbij arm balance een rol speelt, uitvoert. Je leert de asana’s in verschillende differentiaties waardoor je binnen eigen tempo en mogelijkheden kunt ontwikkelen. Wanneer je de controle krijgt om in balans te blijven in arm balance houdingen kun je de houdingen verdiepen door rust en ontspanning te ervaren in deze houdingen…