16 (!!) Zonnegroeten, Annemiek neemt je mee
23 april, 2018
Vrouw doet Yoga in de buitenlucht
MindFit, voor meer toevoeging in de les
15 juni, 2018
Groepsles Power Yoga

Power yoga groepsles tijdens de Inspiration workout

QUENO Sportopleidingen viert een feestje, want vanaf nu staat de opleiding tot Docent Yin Yoga vast in ons opleidingsprogramma.

Wat je zowel in de opleiding tot Yin Yoga Docent kan verwachten?

In de opleiding tot Docent Yin Yoga leer je waarom Yin yoga anders is dan alle andere vormen van Yoga. Je leert het verschil tussen Yin en Yang. Niet alleen om fysiologisch vlak maar ook energetisch krijg je een duidelijk beeld van het nut en effect van yin yoga.

“Yin is meditatie in een yoga houding” aldus Annemiek Smegen, mastertrainer QUENO Sportopleidingen.

Ze geeft hiermee aan dat de werking van de houdingen verder gaan dan het fysieke alleen. Doordat je bij Yin langere tijd in een houdingen blijft heb je tijd om ook mentaal tot rust te komen. Eigenlijk is het de ideale manier om toe te geven aan de houdingen en de zwaartekracht door te mediteren in de houding.

Als Docent Yin Yoga leer je daarom ook juist wat je kunt zeggen om je groep te helpen met het ontspannen in de soms best uitdagende houdingen.

We zijn zelfs zo enthousiast dat dit ook een van de opleidingen wordt die plaats zal vinden in Zuid Afrika. Liever in Nederland blijven? Er geld nu nog een vroegboekkorting van 50,- op de opleiding van 15 juli 2018!