Yoga Instructeur worden of toch niet? Alle antwoorden op jouw vragen!

Yoga les
Hoe behaal je de 200 of 500 uur CYT erkenning van Yoga Alliance International?
30 januari, 2018
Instructeur oefent armabalance
Hoe train je voor meer arm balans tijdens Yoga Asana’s?
11 februari, 2018
Yoga Instructeur

Yoga Instructeur worden…

Denk jij eraan om Yoga Instructeur te worden maar weet je het nog niet helemaal zeker? Of ben je al een instructeur, maar weet je niet zo goed welke volgende stappen je kunt nemen? Dat is niet gek! Vandaag de dag worden er een ontbelbaar aantal yoga opleidingen, yoga retreats, yoga workshops en yoga cursussen aangeboden waarvan het moeilijk is te onderscheiden wat nu echt goed bij je past.

Gratis Pre Yoga Teacher workshop

Om een beter overzicht te kunnen creeren organiseerd Queno Sportopleidingen een gratis workshop. Deze workshop is waardevol voor iedereen met vragen en/of twijfel met betrekking tot het scholen tot yoga docent. Tijdens de workshop worden de verschillende yoga richtingen uitgelicht en is er ruim de tijd om vragen te stellen. Tevens worden er voorbeeld lessen verzorgd om de verschillen te ervaren tussen de verschillende richtingen.

Internationale 200 of 500 uurs erkenning van Yoga Alliance International

Ben jij al instructeur maar vind je het moeilijk om de juiste vervolg cursus te kiezen? Queno Sportopleidingen begeleid je graag in je persoonlijke traject. Het is mogelijk om de internationale 200 of 500 uurs erkenning van Yoga Alliance International te behalen bij Queno Sportopleidingen. De opleidingen die onder deze erkenning vallen, zullen uitgebreid worden besproken in de Workshop. Je kunt het traject tot behaling van de Yoga Alliance International erkenning bij Queno Sportopleidingen volledig in je eigen tempo volgen, wat tevens wordt uigelegd op deze avond.

Wil jij hier graag bij zijn? Meld je dan nu aan voor de Gratis Pre Yoga Teacher Workshop op 25 mei 2018 bij Queno Sport & Fitness te Westerbork. De workshop is van 19:00 – 22:00. Neem je sportkleding en notitieboek mee.